Hoppa till sidans innehåll

Nu kör vi karate utomhus


Nu har det gått en tid medkarateträningsuppehåll och vi antar att karate-abstinensen har kommit till flera av er. I och med att vädret blir bättre och bättre skapar det förutsättningar för oss att komma i gång med träningen som vi då kommer att kunna hålla utomhus. Styrelsen har beslutat att från och med tisdagen den 14/4 och tillsvidare kör vi  karateträningen utomhus.

 

Vi kommer att ha två tränarledda grupper, en grupp för nybörjarna och en grupp för övriga graderade. Vi genomför gemensam uppvärmning och delar därefter upp oss i två separata grupper.

Passen blir på tisdagar och torsdagar mellan kl. 18.30 –19.30 med start den 14/4.
Samling och avslut på Tullskolans konstgräsplan, dvs på skolgården utanför gymnastiksalen. Om konstgräsplanen skulle vara upptagen så kan vi flytta träningen till Tullparken.

 

Vi är medvetna om att det blir en ”bred” grupp och vi skall verkligen försöka få till träningspass som passar alla. Vi tycker dock att det viktigaste är att vi kommer igång med träningen och att vi får tillbaka den sociala kontakten i klubben igen. Vi får hjälpas åt att göra det bästa av situation vi nu befinner oss i.

 

För att minimera risken för smittspridning har vi några enkla regler som vi vill att du i san budo-anda respekterar för din och dina klubbkompisars skull.
  • Kom ombytt i utegympakläder efter temperatur och vind, d.v.s. träningskläder och gympaskor.
  • Fylld vattenflaska, Gymnastiksalen är låst.
  • Håll avstånd till din träningskompis, 2 meters avstånd.
  • Inga parövningar eller andra övningar där vi kommer i kontakt med varandra kommer att genomföras.
  • Som vid alla fysiskträning skall man inte träna om man inte känner sig 100 % frisk, särskilt viktigt är detta nu.
  • I övrigt följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Vi kan tvingas att ställa in pass med kort varsel så vi ber att de föräldrar som skjutsar sina barn till träningen följer med upp till konstgräsplanen och säkerställer att passet kommer att hållas. Allt för er och ert barns trygghet.

 

Styrelsen kommer även fortsättningsvis att stämma av på söndagar och lägga ut information om nästkommande veckas träning, så håll utkik på våra sociala media, men för den som redan nu funderar så kommer lite dåligt väder inte att vara en ursäkt för att ställa in ett pass

 

Uppdaterad: 21 APR 2020 13:48 Skribent: Fredrik Martinsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Beställ profilkläder här!

Webshop CSC

CSC Merch

Postadress:
Carlskrona SC - Karate
Mikael Selinder, Parkvägen 15
37332 Nättraby

Besöksadress:
Tullskolans gymnastiksal, Polhemsgatan 2
37139 Karlskrona

Kontakt:
Tel: 0705918272
E-post: info@carlskrona-shot...

Se all info